Phone

Apa lagi ciri yang ditambah dalam PUBG Mobile selain maps Vikendi??

Tarikh PUBG Mobile Update baru telah disahkan tarikh release-nya iaitu pada minggu ini, 21 Disember 2018. Seperti yang korang tahu, update baru kali ini telah dihadirkan dengan maps Vikendi, musim salji. Sebelum ini, ia telah di release di PC terlebih dahulu, dan feedback daripada pemain PC mengatakan ia sangat best dan cantik! Tapi sekarang, sis …

Apa lagi ciri yang ditambah dalam PUBG Mobile selain maps Vikendi?? Read More »

Kejohanan PUBG Malaysia yang PERTAMA menawarkan hadiah wang tunai RM60,000!

Sebelum PUBG Mobile datang, game paling popular di mobile adalah Mobile Legends. Game ni ber-genre MOBA dan kebanyakkannya yang main adalah anak-anak muda Malaysia. Tapi kini, PUBG Mobile telah menarik orang ramai untuk main game ini sehinggalah ia jadi popular. So, bila dah popular, ramai la player hebat-hebat sehingga syarikat game tersebut nak buat perlawanan. …

Kejohanan PUBG Malaysia yang PERTAMA menawarkan hadiah wang tunai RM60,000! Read More »

PUBG Mobile update pun akan ada maps Vikendi dan Snow Fights?

So, PUBG untuk PlayStation 4 baru je dilancarkan dan sambutannya sangat baik. Ramai yang dah try main di PS4 dan of course pemain Mobile pun tak sabar nak ada map baru iaitu musim salji. Mesti korang tertanya-tanya bila mobile version nak update yang baru kan? Okay, menurut XDA developer yang versi PUBG mobile akan mendapat …

PUBG Mobile update pun akan ada maps Vikendi dan Snow Fights? Read More »

Game C&C: Rivals dah boleh download sekarang!!!

Tahukan sebelum ini ramai yang agak tidak suka apabila EA mengumumkan bahawa francaisĀ  Command and Conquer: Rivals akan hadir menjadi game dalam mobile phone. Ramai yang kecewa dengannya kerana ia kelihatan seperti hanya merebut wang tunai yang dibuat oleh EA. EA juga terusĀ  membuat keputusan untuk masukkan Command and Conquer ke mobile. https://youtu.be/fyNXQpAFQJc Tetapi sekarang …

Game C&C: Rivals dah boleh download sekarang!!! Read More »

Scroll to Top