Category: Phone

Samsung Galaxy Fold Sehari Pakai Dah Rosak!?

Samsung Galaxy Fold Sehari Pakai Dah Rosak!?   Serious lah sehari pakai je boleh rosak dah Samsung Galaxy Fold ni?? Okay gais so kali ni E-jam nak ceritakan dekat korang pasal satu produk keluaran baru Samsung iaitu Samsung Galaxy Fold. Seperti namanya berbunyi, phone ni memang boleh dilipatkan menjadi satu screen yang mampat seperti smartphone […]

CONTINUE READING Samsung Galaxy Fold Sehari Pakai Dah Rosak!? 3 min read

Health Reminder Muncul Dalam PUBG Mobile Di India??

Health Reminder popup message ni E-jam dengar cerita sekarang asyik terkeluar je dekat bahagian India kalau diorang main lama-lama, betul ke? Haa memang betul pun tu gais dan ni katanya bukan seorang dua je kena, tapi ramai yang kena dengan popup message ni. Kalau korang tak tau lagi, sekarang ni dekat India tengah ada isu […]

CONTINUE READING Health Reminder Muncul Dalam PUBG Mobile Di India?? 2 min read

Ban PUBG Di Malaysia Pulak??

Hai gais! Berita baru mengenai PUBG untuk korang! Haha. Sebelum ni kita tahu, negara India telah banned game PUBG dan kali ini Malaysia pula nak ban game tersebut. Ini semua berlaku selepas peristiwa yang berlaku di Christchurch, New Zealand. Seperti yang korang tau, baru-baru ni ada kejadian yang menimpa kepada para orang Muslim yang bersolat […]

CONTINUE READING Ban PUBG Di Malaysia Pulak?? 2 min read

Main PS4 Menggunakan iPad, Remote Play Sudah Tiba

Sebelum ini, pengguna perlu beli aplikasi premium untuk main PS4 di iPhone atau iPad. Dengan update firmware 6.50 untuk PS4, Remote Play telah diterapkan dalam sistemnya secara rasmi. Dengan harga $11.99, pengguna PS4 boleh membeli aplikasi seperti R-Play. Sekarang dengan aplikasi PS4 Remote Play rasmi, ia melakukan perkara yang sama kecuali free. Controller akan berada […]

CONTINUE READING Main PS4 Menggunakan iPad, Remote Play Sudah Tiba 1 min read

Zombie Mode Live Dalam PUBG Mobile Beta!!

Seperti yang korang dah tau pasal PUBG Mobile, nanti akan keluar zombie mode dalam game tu. Tapi korang tau tak sebab apa adanya zombie mode ni? Okay macam ni eh bro cerita, ceritanya diadakan mode ni sebab diorang buat kolaborasi dengan keluarnya game survival horror Resident Evil 2 Remake tu. Mode ni dikenali sebagai Sunset […]

CONTINUE READING Zombie Mode Live Dalam PUBG Mobile Beta!! 2 min read

Apple Dikatakan Tengah Buat Sesuatu Pasal Gaming!?

Haa, apa Apple nak buat ni? Mesti korang triggered baca tajuk en? Hahaha takda buat apa-apa pun, and bukan nak cancel game ke apa tau. Sekarang ni Apple dalam perancangan nak buat game subscription service untuk games di iOS. Huh? Apa benda tu? Senang je, bro pernah cerita kan pasal Microsoft punya projek tu. Projek […]

CONTINUE READING Apple Dikatakan Tengah Buat Sesuatu Pasal Gaming!? 1 min read

Search racuntech.com

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist!