Category: PS2

img
author image by E-jam | Action FPS Gaming Miscellaneous PS2 Shooters | 0 Comments | 19 Aug 2019

Timesplitters disahkan franchise akan kembali semula! Awesome!

Timesplitters franchise kini sedang berada “di dalam perancangan” Nampaknya kita bakal mendapat kepulangan franchise Timesplitters! Untuk pengetahuan korang, baru-baru ini THQ Nordic telah mendapatkan banyak studio di bawah ngaumannya. Dalam satu “earning call” bersama para pelabur, THQ Nordic telah sahkan…

Read more
img
author image by E-jam | Gaming GTA GTA San Andreas Miscellaneous pc PS2 PS3 | 0 Comments | 26 Mar 2019

Cheat GTA San Andreas Dalam Bentuk Tattoo

Haa gais, korang nak cheat GTA San Andreas tak kalau-kalau korang main lagi game tu? Haa, ni E-jam ada satu cheat yang korang boleh tengok kalau nak senang main game tu. he really got the GTA: San Andreas unlimited ammo…

Read more
img
author image by E-jam | Gaming Playstation PS2 Resident Evil 2 Remake Resident Evil Series Review Rockstar Games Stealth | 0 Comments | 26 Feb 2019

PS2 Games Yang E-jam Nak Dan Patut Di Remake Atau Sequel!

Hey there guys, so kalau korang dah baca yang abam cerita dalam article haritu, itu semua game-game apa yang abam nak remake kan? Well kali ni pun sama tapi tak sama sebab game-game yang abam nak tu semua PS1 so…

Read more

Laman Social Kami

Komen Terkini