Timesplitters disahkan franchise akan kembali semula! Awesome!

racun-tech-Timesplitters-remake-remastered

Timesplitters franchise kini sedang berada “di dalam perancangan” Nampaknya kita bakal mendapat kepulangan franchise Timesplitters! Untuk pengetahuan korang, baru-baru ini THQ Nordic telah mendapatkan banyak studio di bawah ngaumannya. Dalam satu “earning call” bersama para pelabur, THQ Nordic telah sahkan kepulangan semula franchise Timesplitters ini! Bukan itu sahaja, tetapi Co-Creator Timesplitters, Steve Ellis, telah masuk […]

Cheat GTA San Andreas Dalam Bentuk Tattoo

Haa gais, korang nak cheat GTA San Andreas tak kalau-kalau korang main lagi game tu? Haa, ni E-jam ada satu cheat yang korang boleh tengok kalau nak senang main game tu. he really got the GTA: San Andreas unlimited ammo cheat code tatted on him because he’s a shooter πŸ’€ pic.twitter.com/hmArElN1ht — LakeShowYo (@LakeShowYo) March […]

PS2 Games Yang E-jam Nak Dan Patut Di Remake Atau Sequel!

Hey there guys, so kalau korang dah baca yang abam cerita dalam article haritu, itu semua game-game apa yang abam nak remake kan? Well kali ni pun sama tapi tak sama sebab game-game yang abam nak tu semua PS1 so E-jam nak share ngan korang game PS2 pulak yang E-jam nak sangat dibuat remake atau […]