Posted in

Cara Membuat Instalment Maybank Di RacunTech.com

Alamak, duit tak cukup untuk membuat full payment? Jangan risau! Ada alternatif lain untuk korang masih dapat membuat pembayaran untuk sesuatu item/PC. Macam mana? Caranya adalah dengan menggunakan instalment Maybank. Samada korang tahu atau tidak tahu, jangan risau, kita akan walk-through process ini bersama-sama dalam blog kali ini. Pilih Item Pilihan Sudah semestinya, korang perlu […]

CONTINUE READING Cara Membuat Instalment Maybank Di RacunTech.com 4 min read

Why Choose RacunTech As Your Prefered PC Build Malaysia?

What makes RacunTech as your top choice for gaming PC build Malaysia provider? In this article, we spill out the reasons most gaming enthusiasts and streamers choose us over these years. But first, here is about us. What is RacunTech? Started back in 2017, RacunTech is now one of fastest growing pc gaming builder companies. […]

CONTINUE READING Why Choose RacunTech As Your Prefered PC Build Malaysia? 9 min read
Posted in
Posted in

Proses Order Dalam Racun Tech

Customer Racun Tech mungkin ada tertanya macam mana order mereka diproses dalam Racun Tech selepas pembayaran. Okay, blog ini bertujuan untuk kita mengetahui macam mana proses order customer berlangsung dalam Racun Tech. Sebelum tu, customer mesti tertanya juga, macam mana nak dapatkan status PC atau barang yang telah di order tu? Jangan risau, Racun Tech […]

CONTINUE READING Proses Order Dalam Racun Tech 7 min read
Posted in

Apa Itu Split?

Sedang mencuci mata, kemudian terasa nak beli sesuatu product dalam website Racun Tech, korang pun nak proceed dengan payment. Tapi tak pernah dengar pulak tentang payment method yang bernama “Split” ni. So, Split ini macam mana sebenarnya? Nak Bayar? Gunalah Split! Split ini merupakan satu payment method secara instalment di mana customer boleh bayar secara […]

CONTINUE READING Apa Itu Split? 3 min read

Pastikan Power Supply (PSU) Masih Elok

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Jika korang pernah cuba on PC, tapi tak berjaya, mungkin masalahnya terletak pada Power Supply Unit atau PSU korang. Tapi tidak semestinya juga. Sebab itu kita kena pastikan PSU kita masih boleh berfungsi dan dijaga dengan elok.  Cara-cara Untuk Menangani Masalah Power Supply Unit (PSU) Pastikan cable PSU dimasukkan pada […]

CONTINUE READING Pastikan Power Supply (PSU) Masih Elok 3 min read

Troubleshoot: Tiada Display

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Hadapi Masalah Dengan Display Monitor? Mungkin kita pernah menghadapi masalah di mana kita on PC tapi tiada display pada monitor, screen monitor hanya tunjuk warna hitam, atau tiba-tiba tengah main game display jadi blank (kosong). Jadi apa sebabnya ianya jadi macam tu? Jom kita ikuti langkah-langkah untuk troubleshoot kes monitor […]

CONTINUE READING Troubleshoot: Tiada Display 2 min read

Request a call

TOP

Search racuntech.com

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist! VIEW WISHLIST