Category: Resident Evil 2 Remake

Game Lama Yang Abam Nak Sangat Di Remake Untuk PlayStation!

Hai korang, so, dah lama sebenarnya abam tak bercerita dan sampaikan berita-berita untuk korang pembaca setia website RacunTech ni. Biasalah ada kekangan masa sedikit. Untuk hari ni, abam tak nak la cerita tentang berita semasa yang berlaku dalam dunia gaming dan juga tech. Yang itu, kawan abam akan sampaikan. Cuma, hari ini, abam nak bersembang sikit dengan korang akan game-game yang lama, dari zaman kecik korang yang korang rasa patut di lakukan remake.  Untuk artikel kali ini, ianya berlandaskan dari Resident Evil 2 Remake sebenarnya, sebab abam tengok, selepas Capcom remake game Resident Evil 2 tu, fuhh, it’s a big hit dalam industri gaming lagi-lagi untuk Capcom yang berjaya mengembalikan nostalgia para gamers semasa zaman PlayStation 1 dulu. Artikel kali ini merupakan pandangan abam dan juga game yang abam nak sangat sangat sangat di remake. Haaa, tak perlu nak berceloteh panjang, jom kita tengok game apa yang abam nak di remake (kalau boleh la ye) dan untuk kali ini, abam buat untuk versi PlayStation je lah.

CONTINUE READING Game Lama Yang Abam Nak Sangat Di Remake Untuk PlayStation! 3 min read

RESIDENT EVIL 2 Lebih Popular Daripada RE7!!!

Resident Evil 2 Remake (RE2R) yang baru dikeluarkan pada 25 Januari 2019 yang lalu sudah menarik hati lebih ramai gamers berbanding Abangnya,  Resident Evil 7 (RE7). Daripada sebuah post reddit, RE2R telah berjaya mendapat 74,227 pemain bermain serentak manakal RE7 mampu hanya 20,449 pada waktu pengeluarannya dua tahun lepas. Namun, ini semua hanyalah anggaran daripada […]

CONTINUE READING RESIDENT EVIL 2 Lebih Popular Daripada RE7!!! 1 min read

Request a call

TOP
Arrow Chevron

SHOPPING BAG 0

ACCOUNT
Wishlist
Wishlist
Login
Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.