Category: RTX

Promosi Bulan Mac di RACUN TECH!

Bulan baru, azam baru. Azam baru, PC baru. Harini aku cerita sikit apa yang korang perlu tahu sekarang. Yang pertama Anthem dah keluar, bila lagi nak main? Apex Legends pun tengah hangat sekarang. PC korang tu mampu tak nak main game power-power ni? Nampak gayanya kena la beli PC la kan. Takpe=takpe. Racun Tech ada…

CONTINUE READING Promosi Bulan Mac di RACUN TECH! 6 min read
Posted in
Posted in

Graphic Card Terbaik Untuk Anda

Kalau korang ingin beli PC custom tapi taknak pening-pening, datang je Racun Tech. Aku guarantee kami ada PC yang sesuai untuk anda. Namun sesetengah tahu setakat beli pastu guna je. Tak dapat pun peluang nak berkenalan dengan PC baru mereka. Lagi-lagi bila beli PC, mesti asyik sembang pasal ‘gerafiks kart’. Ape bendenya tu? So untuk…

CONTINUE READING Graphic Card Terbaik Untuk Anda 4 min read

Build PC Untuk Apex Legends

Apex Legends memang best. Seriously. Ko tengok kat memana website game sekarang pun mesti sembang Apex. Ia pun dah menjuarai Top 5 Most Viewed game dalam Twitch.TV. Ninja pun, yang terkenal sebagai pemain terbaik Fortnite di dunia, juga livestream Apex Legends je. Shroud? First game dia main, dah dapat champion. Korang tunggu apa lagi? Uninstall…

CONTINUE READING Build PC Untuk Apex Legends 5 min read

Request a call

TOP

SHOPPING BAG 0

Wishlist

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.