Category: Sale

img
author image by topek | Asus Malaysia Sale | 0 Comments | 16 Sep 2019

ASUS Bagi Kereta Sempena Ulang Tahun ke 30?

ASUS Bagi Kereta Sempena Ulang Tahun ke 30? SEMPENA ULANG TAHUN ASUS YANG KE 30 SEMPENA ULANG TAHUN ASUS YANG KE 30 ASUS nak bagi peluang pada semua orang untuk memenangi kereta Mercedes Benz GLA 200 atau pun RM260,000 khas…

Read more
img
author image by E-jam | AAA Games Action Adventure Bethesda Gaming pc Sale Steam Steam Sale | 0 Comments | 25 Jul 2019

QuakeCon Sale keluar sekarang di Steam!

Kesemua game baru dan lama Bethesda murah di Steam! Sedang scroll di Steam tadi, terjumpa satu sale yang membuka mata seluas padang. Sale itu adalah QuakeCon Sale oleh developer Bethesda! Sale ini mempunyai banyak tawaran yang menarik untuk gamers di…

Read more
img
author image by E-jam | pc Sale Steam Steam Sale Video Games | 0 Comments | 26 Jun 2019

Steam Summer Sale Live Sekarang!!! Awesome!!!

Steam Summer Sale Sedang Berlangsung! Untuk mereka yang tengah pening-pening berfikir jika ingin membeli game tetapi rasa game itu mahal, jangan risau. Sebab Steam sekarang tengah mengadakan Steam Summer Sale. Yes! Banyak game yang best-best tengah dijual secara murah sehingga…

Read more
img
author image by Luqhman | pc Racun Tech Sale | 0 Comments | 07 Mar 2019

PC Mana Lagi Bagus, Custom Atau Pre-Build?

Ada dua cara untuk beli PC lengkap kat Malaysia. Antara beli yang dah siap pasang oleh company brand tu, ataupun beli yang custom pasang oleh profesional. Atau kalau yang rajin beli part dia pastu pasang sendiri. Tapi harini aku nak…

Read more
img
author image by azran ashraf | AAA Games Action Battle.Net FPS Multiplayer Overwatch pc Sale Strategy | 0 Comments | 29 Jan 2019

OVERWATCH Akhirnya Jadi Murah?!!

Overwatch ialah game First-Person Shooter multiplayer. Dua team akan berhadapan antara satu sama lain mengikut game mode yang dipilih. Mulai hari ini, game itu daripada USD 39.99 turun ke USD 19.99 untuk Standard Edition. Yang Legendary Edition pula, USD 69.99…

Read more
img
author image by E-jam | Review Sale Steam | 0 Comments | 28 Jan 2019

Maklumat Bocor Steam Lunar New Year Sale!!

Hello guys! Khabar baik? Ah, khabar baik tak baik lepas dapat tau pasal ni mesti terus sihat punya hahaha jk jk XD. Baru-baru ni terdapat sikit leaked information pasal Steam. Apa dia yang leaked tu? Haa yang tengah bocor tu…

Read more

Laman Social Kami

Komen Terkini