Category: Uncategorized

Posted in

GEAR UP WITH AORUS

BUY ANY SELECTED AORUS MONITOR OR MOTHERBOARD & GET A COPY OF OUTRIDERS PC DIGITAL GAME FOR FREEPromotion period: April 26 – May 31,2021 Landing Page: 👉 https://www.aorus.com/en-my/redeem/outriders/Event Info: 👉https://my.aorus.com/event-detail.php?i=1881Redemption Link: 👉 https://my.aorus.com/game_bundle.php?Page=703# AORUS #GIGABYTE #TeamUpFightOn #Outriders #GEARUPwithAORUS AORUSGamingMonitor #4kProGaming #Z590 #TheBestforthePro Outriders Gamehttps://twitter.com/Outridershttps://www.facebook.com/outridersgamehttps://www.instagram.com/outridersgame

CONTINUE READING GEAR UP WITH AORUS 1 min read
Posted in
Posted in

3 Tips Untuk Memilih Komponen PC Yang Sesuai

Sebelum berbelanja ribuan ringgit untuk membeli PC gaming idaman anda, adalah kami syorkan supaya membuat kajian terlebih dahulu untuk memilih komponen PC yang sesuai dengan kegunaan anda. Memilih komponen PC yang sesuai adalah penting supaya kita dapat mengelakkan kejadian yang tidak diingini seperti tersalah membeli processor yang tidak dapat menampung kekuatan graphic card dan akhirnya…

CONTINUE READING 3 Tips Untuk Memilih Komponen PC Yang Sesuai 4 min read

Headphones Sesuai Untuk Anda!

Ramai beli headphones tapi mengetahui perinciannya. Untuk pengetahuan anda, headphones boleh terbahagi kepada 3 jenis: Consumer, Studio dan Gaming headphones. Setiap jenis ini ada niche dan tujuannya tersendiri. Harini aku nak share kepada korang yang mana bagus untuk anda supaya anda mendapat full experience. Consumer Headphones Headphones telah dipopularkan oleh brand seperti Beats, Sony dan…

CONTINUE READING Headphones Sesuai Untuk Anda! 4 min read
Posted in

355,000 Pemain Apex Legends PC cheaters telah di Ban oleh Respawn?!!

Hai gais! Siapa kat sini main game Apex Legends?? Untuk pengetahuan korang yang tak tahu lagi, game Apex Legends kini semakin popular dan ramai pemain PUBG dah bertukar ke game Apex Legends ni. Tapi, sekarang ni tak dapat dinafikan lagi ada pemain Apex Legends masih tidak berpuas hati sebab mereka kadang terjumpa cheater dan ada…

CONTINUE READING 355,000 Pemain Apex Legends PC cheaters telah di Ban oleh Respawn?!! 2 min read

MPL: Kenali Pasukan Mobile Legends: Bang Bang!

Team MYA kembali dengan pengakhiran yang kuat pada Musim Pertama di mana mereka mendapat tempat ketiga. Sebuah pertukaran ahli pasukan yang besar berlaku menyebabkan mereka tidak layak menerima jemputan terus ke Musim 2, dan kehadiran yang begitu menghampakan telah menyebabkan mereka terpaksa berakhir terlalu awal. Namun, MYA kembali musim kali ini bersama Shadow, Flint dan…

CONTINUE READING MPL: Kenali Pasukan Mobile Legends: Bang Bang! 3 min read

Request a call

TOP

SHOPPING BAG 0

Wishlist

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.