Tron: Khabar Angin Mengenai Game Baru Tron Open World 2021

Khabar Angin Mengenai Game Baru Tron

racun-tech-tron-game-tron-character

Sekarang ini adalah musim khabar angin untuk para gamers. Kini tengah bertebangan khabar angin mengenai game baru Tron dalam development yang dikatakan Open World. Game ini jugak dikhususkan untuk next generation console iaitu PS5 dan Xbox Scarlett, yang mungkin dikatakan akan keluarnya game ini pada tahun 2021. 

Selain itu, dalam khabar angin tersebut jugak berkata yang game ini sebenarnya dah dalam proses development selama 3 tahun. Game baru Tron ini dikhabarkan adalah open world disamping ada online component yang menyatukan single dan online player dalam satu dunia. Game ini jugak katanya akan mengikut gaya Tron: Legacy.

Origin Rumor Ini

racun-tech-tron-game

Banyak yang tidak diketahui selain dari khabar angin ini. Kita masih tak tahu siapa developer dan game ini sememangnya untuk platform mana. Tapi kita semestinya perlu atau tidak perlu percaya kepada informasi daripada sumber tak dikenali dalam Reddit. Ada yang memberikan sumber tentang game yang menjadi betul dan ada yang tidak. Lagi-lagi sumber mengenai game popular yang dikatakan ada sequel.

Tetapi takkan lah ada orang tiba-tiba ingin membuat khabar angin pasal game Tron betul? Game sebelumnya pun dah lama dahulu dan tiba-tiba keluar berita pasal game baru macam ini. Apa-apa pun jangan berharapan tinggi dan kita tunggu untuk pengumuman berkaitan game Tron yang terbaru ini nanti.

Sumber: comicbook/wwg, Reddit

See Also: GTA VI (6) Leak Didedahkan Maklumat Besar Tentang Game PS5 Dan Xbox Scarlett Ini, Cyberpunk 2077 File Size Untuk PS4 Didedahkan! Wow…, Bully 2 Dalam Development, Jimmy Hopkins Kini Masuk University/College, Steam Summer Sale Live Sekarang!!! Awesome!!!, Perkara Penting Anda Perlu Tahu Sebelum Membeli Monitor Untuk Gaming

Nak tahu macam-macam lagi informasi terbaru mengenai games & computer? Jom usha:-

Facebook RacunTech (https://www.facebook.com/TechRacun/)
Instagram RacunTech (https://www.instagram.com/racun.tech/)
YouTube RacunTech (https://www.youtube.com/c/racuntech)

& tak lupa jugak jangan lupa follow Racun Studio!

Facebook Racun Studio (https://www.facebook.com/racunstudio/)

Instagram Racun Studio (https://www.instagram.com/racun.studio/)

Kalau nak beli computer & pc area shah alam boleh pm kami terus!
PM RacunTech (http://senang.la/nak/racuntech)

RacunTech, Computer & PC Setia Alam, Shah Alam



[ivory-search id="9662" title="Default Search Form"]

Laman Social Kami

Komen Terkini

%d bloggers like this: