Hoorey! Dikatakan PUBG Project Thai atau nama barunya, PUBG Lite akan memulakan penyebaran PUBG Lite kat negara-negara lain. Conceptnya dan gameplay ni sama je macam PUBG tapi requirement untuk main game ni lagi ringan and PC yang low end or dulu tak boleh main pon boleh main sekarang no hal lah!

Walaupun dah official yang versi low end game ni akan keluar tetapi tarikh tetap tak keluar lagi untuk game ni direleasekan di negara lain. Nampaknya negara yang akan dapat PUBG Lite dulu adalah Philippines. Oh lupa mention yang game ni ada keluarkan minimum requirement untuk main game ni. Minimum requirement adalah 7/8/10 64-bit, CPU 2.4GHz Core i3, RAM 4GB, GPU Intel HD Graphics 4000, 4GB. Untuk recommended yang diberikan adalah 7/8/10 64-bit, CPU Core i5 2.8GHz, RAM 8GB, GPU NVIDIA GeForce GTX 660 or AMD Radeon HD 7870, HDD 4GB.

Untuk player-player yang nak join PUBG Lite beta, korang kena buat account sekarang. Semua player yang dah buat account sebelum pelancaran beta nanti dapat skin free tau! PUBG Lite  jugak akan select random winner untuk menang lagi banyak hadiah menarik.

Walaupun tarikh kita tak tau lagi tapi sabar okay bossku sekalian. Lepas ni kita boleh main ramai-ramai dengan spec yang rendah je haa berbaloi ke tak en? So play smart and winner winner chicken dinner guys!

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.




[ivory-search id="9662" title="Default Search Form"]

Laman Social Kami

Komen Terkini

%d bloggers like this: