Warden Ni Macam Batman Bagi Pinjam Semua Gadgetnya Dekat Commissioner Gordon Dan Jadi Warden Dalam Rainbow Six Siege

Baru-baru ni Ubisoft keluarkan satu teaser baru yang menunjukkan dua orang operatives baru untuk Year 4 Season 2 tapi daripada belakang sahaja. Harini pulak, kita dapat maklumat lebih lanjut mengenai salah seorang operatives iaitu Warden. Collin McKinley ataupun nama operation dia iaitu Warden, adalah seorang veteran dalam US Secret Service (USSS) yang berumur 30 tahun. Korang boleh jugak anggap yang dia ni macam Commissioner Gordon dalam Batman dan dia mengganas dalam game ni.

Warden adalah seorang defender yang dilengkapi dengan alatan Glance Smart Glasses. Glance Smart Glasses adalah satu prototype yang dia buat semasa dia jadi salah satu ahli dalam USSS. Dikatakan “Cermin mata ni memantulkan daripada bakat sebenar dia, untuk menunjukkan siapa yang tak boleh untuk mendapatkan kelebihan dalam mana-mana situasi”. Katanta lagi “Walaupun tanpa cermin mata tu, dia tetap berbakat dan berbahaya”.

racun-tech-warden-nokk-reveal

Bila Reveal Seterusnya?

Setakat ni tiada reveal lebih lagi pasal Warden ni dan Glance Smart Glasses dia tu. Itu, dan dia punya attacker counterpart iaitu Nökk. Selebihnya jugak pasal Year 4 Season 2 masih banyak lagi belum di reveal tapi dikatakan akan reveal tak lama lagi dalam full reveal Operation of Phantom Sight.

Full reveal Operation of Phantom Sight akan dibuat secara livestream di Twitch pada 19 May. Ubisoft jugak dikatakan ada banyak perbaiki dalam game Rainbow Six Siege dan operatives Clash akan disable secara sepenuhnya sehingga diberitahu lebih lanjut. Keep it classy, stay safe dan ciao gais~

Sumber: PCGamer

See Also: Ubisoft Confirm Game Splinter Cell Baru (Troll), Dauntless Jadi Full Release Minggu Depan!!!, A Plague Tale: Innocence Game Dengan Story Menarik, Iron Man Atau One Punch Man Pilihan Korang Dalam MH:W?

Nak tahu macam-macam lagi informasi terbaru mengenai games & computer? Jom usha:-

Facebook RacunTech (https://www.facebook.com/TechRacun/)
Instagram RacunTech (https://www.instagram.com/racun.tech/)
YouTube RacunTech (https://www.youtube.com/c/racuntech)

Kalau nak beli computer & pc area shah alam boleh pm kami terus!
PM RacunTech (http://senang.la/nak/racuntech)

RacunTech, Computer & PC Setia Alam, Shah Alam

avatar

E-jam

Jazz lover, Gundam enthusiast, and especially a gaming nerd.


[ivory-search id="9662" title="Default Search Form"]

Laman Social Kami

Komen Terkini

%d bloggers like this: