Battle Royale Call of Duty Free Untuk Bulan April!



Battle Royale Call of Duty Free Untuk Bulan April!

racun-tech-call-of-duty-black-ops-4

Ini bukan prank April Fools ye kengkawan. Sebab tu Activision post 2 April. Yeah! Game yang boleh mencecah RM200 free untuk sebulan! Bukan selalu Activision nak jadi baik camni. Mungkin dia nak kita lupakan kot pasal Activision buang staff tu…Kalau korang nak tau, click saja pada link tu terus okay hehe.

Call of Duty Black Ops 4 merupakan entry terbaru dalam siri Black Ops nya. Namun kali ni ia terdapat satu perubahan besar. No Single Players. Untuk kebanyakan players, ianya agak teruk. Tapi untuk peminat Battle Royale, mode terbarunya merupakan antara Battle Royale terbaik yang available sekarang. Kekurangannya… ia tak free-to-play. At least, sebelum ini.

racun-tech-call-of-duty-black-ops-4

Promotion ini telah diumumkan sempena keluaran map terbaru dalam game itu, berdasarkan penjara paling mengerikan di dunia Alcatraz. Kalau nak main, kene download dulu Battle.Net punya launcher. Ia akan berlangsung sampai hujung bulan iaitu 30 April so jangan lambat-lambat! Tapi aku pelik jugak… PUBG popular sebab ia game Battle Royale pertama yang mainstream. Tapi Fortnite popular sebab free. Lama-lama Apex Legends keluar. Pun popular sebab free-to-play. Pastu PUBG pun keluarkan version free punya. So… rasanya nanti stay tak free game Call of Duty ni? Apa pendapat korang?


Nak tahu macam-macam lagi informasi terbaru mengenai games & computer? Jom usha:-

Facebook RacunTech (https://www.facebook.com/TechRacun/)
Instagram RacunTech (https://www.instagram.com/racun.tech/)
YouTube RacunTech (https://www.youtube.com/c/racuntech)

Kalau nak beli computer & pc area shah alam boleh pm kami terus!
PM RacunTech (http://senang.la/nak/racuntech)

RacunTech, Computer & PC Setia Alam, Shah Alam





[ivory-search id="9662" title="Default Search Form"]

Laman Social Kami

Komen Terkini

%d bloggers like this: