Posted in
Posted in

Camne nak tahu processor intel mane yang latest?

Orait. bende ni nampak mudahkan tapi ada lagi di antara kita yang kompius. Biase orang akan slalu ingat i5 latest, i3 yang lame. Tak!!!! die bukan camtu!!!!!!! setiap generasi mesti akan keluar i3,i5,i7. Camne nak tahu processor tu latest atau tak ialah melalui: Google Kalau x sempat nak google boleh tengok nombor belakang i3/i5/i7. Macam…

CONTINUE READING Camne nak tahu processor intel mane yang latest? 1 min read
Posted in
Posted in

[SAPE POWER?] Intel i3 8100 vs Intel i5 7500

Ha! ramai customer kami bile kami offer i3 8100 je, mesti mereka akan pandang enteng. “eleh! i3 je. Aku banyak duit (aminnn kepada korang supaya kaya) kot bang, aku nak i5!” kata customer di dalam hati. Yaa betul, abam faham korang mampu & banyak duit (amin dan alhamdulillah!). Tapi…….. yang hairannye mereka minta i5 dan…

CONTINUE READING [SAPE POWER?] Intel i3 8100 vs Intel i5 7500 1 min read
Posted in
Posted in

DEFINISI NILAI PERSAHABATAN YANG AGUNG

  #RACUNED¬†: Ammar, Yasin & frens Yang nk beli PC si yasin tapi Ammar yg tolong dealkan. Yang contact abam, message dan call. Mmg baik sgt kawan tlg deal utk kawan. . Pastu time COD, Abam gi tempat yg janji tu. Sampai situ aih sunyi plak. Nampak sorang je tengah tunggu. . . Bile abam…

CONTINUE READING DEFINISI NILAI PERSAHABATAN YANG AGUNG 1 min read

SHOPPING BAG 0

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.