Use "RACUNTECH100" to get RM100 discount when you checkout with pace. Valid until 31st August. Min. Purchase from RM1000. T&C apply. Dismiss

Tag: AAA Games

Grafik Realistik Bukan Segalanya Untuk Game

2009 adalah tahun Call of Duty 4: Modern Warfare diperkenalkan pada aku. Semua orang jadi giler dengan grafiknya waktu tu. Walaupun dah keluar dua tahun sebelum, hypenya masih membara. “Nampak REAL giler” kata sepupu aku masa umur 10 tahun. Aku setuju. Ia memang REAL. Sehinggalah keluar Modern Warfare 2. Waktu tulah grafiknya tetibe nampak buruk….

CONTINUE READING Grafik Realistik Bukan Segalanya Untuk Game 5 min read

Crytek Tease Dengan Game AAA Baru Menggunakan SpatialOS??

Hye guys!! So, bro dapat cerita baru ni pasal CryTek, company yang buat game Crysis franchise tu dan FarCry yang pertama sekali tu, dan company yang buat game multiplayer Survival Horror iaitu Hunt: Showdown yang masih dalam Early Access. Haa dikatakan diorang ada tease game AAA baru?? Game apa? Haa itu pun bro tak tau…

CONTINUE READING Crytek Tease Dengan Game AAA Baru Menggunakan SpatialOS?? 2 min read

Request a call

TOP

SHOPPING BAG 0

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.