Bethesda Menafikan Khabar Angin Palsu Fallout 76 Free

Korang tau Fallout 76? Game bertemakan post-apocalyptic keluaran Bethesda yang terkenal dengan game Elder Scrolls, Fallout dan sebagainya? Baru-baru ni bro dengar cerita yang Fallout 76 ni akan jadi free-to-play. Betul ke ni???? Okay kalau nak sahkan, kena lah cerita macam mana tersebarnya khabar angin ni dulu kan? Kisahnya bermula daripada seorang Youtuber TheQuartering yang […]

CONTINUE READING Bethesda Menafikan Khabar Angin Palsu Fallout 76 Free 1 min read

Fallout Classic Collection Free Sekarang Untuk Pemilik Fallout 76

Hi semua gamers! Bro ada berita menarik untuk korang yang dah beli Fallout 76! Mulai hari ni, Bethesda dah keluarkan Fallout Classic Collection untuk semua gamers yang dah beli dan logged in masa full release Fallout 76. Yes dapat semua game classic Fallout macam: Fallout, Fallout Tactics, dan Fallout 2. Tapi game-game ni hanyalah untuk […]

CONTINUE READING Fallout Classic Collection Free Sekarang Untuk Pemilik Fallout 76 2 min read

Request a call

TOP

Search racuntech.com

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist! VIEW WISHLIST