Cara Jadi Streamer Game di Facebook

Adakah anda ingin mengetahui cara jadi streamer game di Facebook dengan pengikut yang ramai?  Jika anda merupakan individu yang selalu layan live stream gamers bermain game, anda mungkin tahu bahawa terdapat banyak manfaat untuk menjadi seorang streamer yang berjaya. Malahan terdapat sesetengah streamer game yang berjaya telah menjadikan ini sebagai kerjaya mereka kerana mampu menjana […]

CONTINUE READING Cara Jadi Streamer Game di Facebook 7 min read

Syafiq Kyle Kena Racun Daripada Racun Tech?!

Syafiq Kyle Kena Racun Daripada Racun Tech?! Syafiq Kyle kena racun dah dengan Racun Tech? Dia okay ke tak tu!? Haa jangan risau gais, korang pun tau kitaorang ni Racun Tech macam mana kan? Kepada korang yang mungkin tak kenal. Syafiq Kyle adalah seorang pelakon dan paling latest adalah lakonannya dalam cerita Nur 2 iaitu […]

CONTINUE READING Syafiq Kyle Kena Racun Daripada Racun Tech?! 4 min read

Stadia, Cloud Base Gaming/Streaming Platform Keluaran Google!!

Hello there gais, so korang nak tau something tak? Haa nak, tak nak, kena tau jugak sebab baru-baru ni Google ada develop something dan benda ni bukannya kecil tapi besar beb huhu. So apa dia diorang buat tu sampai besar sangat ni? Pada event GDC 2019, Google ada announced something pasal projek diorang ni. Nama […]

CONTINUE READING Stadia, Cloud Base Gaming/Streaming Platform Keluaran Google!! 2 min read

Request a call

TOP

Search racuntech.com

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist! VIEW WISHLIST