Use "RTPKP" to get RM10 discount. Valid until 26th January. Min. Purchase from RM100.

Category: Gaming Platform

How To Make Money From Facebook Gaming

Nowadays, gaming is more than just a hobby. Even young people can make money from Facebook Gaming. Facebook Gaming is a hugely popular platform among streamers as it allows viewers to watch any type of gaming stream there. Good news is you can do it too! In this article, you will learn more about this […]

CONTINUE READING How To Make Money From Facebook Gaming 6 min read

Cara Jadi Streamer Game di Facebook

Adakah anda ingin mengetahui cara jadi streamer game di Facebook dengan pengikut yang ramai?  Jika anda merupakan individu yang selalu layan live stream gamers bermain game, anda mungkin tahu bahawa terdapat banyak manfaat untuk menjadi seorang streamer yang berjaya. Malahan terdapat sesetengah streamer game yang berjaya telah menjadikan ini sebagai kerjaya mereka kerana mampu menjana […]

CONTINUE READING Cara Jadi Streamer Game di Facebook 7 min read

Syafiq Kyle Kena Racun Daripada Racun Tech?!

Syafiq Kyle Kena Racun Daripada Racun Tech?! Syafiq Kyle kena racun dah dengan Racun Tech? Dia okay ke tak tu!? Haa jangan risau gais, korang pun tau kitaorang ni Racun Tech macam mana kan? Kepada korang yang mungkin tak kenal. Syafiq Kyle adalah seorang pelakon dan paling latest adalah lakonannya dalam cerita Nur 2 iaitu […]

CONTINUE READING Syafiq Kyle Kena Racun Daripada Racun Tech?! 4 min read

Stadia, Cloud Base Gaming/Streaming Platform Keluaran Google!!

Hello there gais, so korang nak tau something tak? Haa nak, tak nak, kena tau jugak sebab baru-baru ni Google ada develop something dan benda ni bukannya kecil tapi besar beb huhu. So apa dia diorang buat tu sampai besar sangat ni? Pada event GDC 2019, Google ada announced something pasal projek diorang ni. Nama […]

CONTINUE READING Stadia, Cloud Base Gaming/Streaming Platform Keluaran Google!! 2 min read

Search racuntech.com

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist!