Posted in

Cara Membuat Instalment Maybank Di RacunTech.com

Alamak, duit tak cukup untuk membuat full payment? Jangan risau! Ada alternatif lain untuk korang masih dapat membuat pembayaran untuk sesuatu item/PC. Macam mana? Caranya adalah dengan menggunakan instalment Maybank. Samada korang tahu atau tidak tahu, jangan risau, kita akan walk-through process ini bersama-sama dalam blog kali ini. Pilih Item Pilihan Sudah semestinya, korang perlu […]

CONTINUE READING Cara Membuat Instalment Maybank Di RacunTech.com 4 min read

Why Choose RacunTech As Your Prefered PC Build Malaysia?

What makes RacunTech as your top choice for gaming PC build Malaysia provider? In this article, we spill out the reasons most gaming enthusiasts and streamers choose us over these years. But first, here is about us. What is RacunTech? Started back in 2017, RacunTech is now one of fastest growing pc gaming builder companies. […]

CONTINUE READING Why Choose RacunTech As Your Prefered PC Build Malaysia? 9 min read
Posted in
Posted in

Proses Order Dalam Racun Tech

Customer Racun Tech mungkin ada tertanya macam mana order mereka diproses dalam Racun Tech selepas pembayaran. Okay, blog ini bertujuan untuk kita mengetahui macam mana proses order customer berlangsung dalam Racun Tech. Sebelum tu, customer mesti tertanya juga, macam mana nak dapatkan status PC atau barang yang telah di order tu? Jangan risau, Racun Tech […]

CONTINUE READING Proses Order Dalam Racun Tech 7 min read
Posted in

Apa Itu Split?

Sedang mencuci mata, kemudian terasa nak beli sesuatu product dalam website Racun Tech, korang pun nak proceed dengan payment. Tapi tak pernah dengar pulak tentang payment method yang bernama “Split” ni. So, Split ini macam mana sebenarnya? Nak Bayar? Gunalah Split! Split ini merupakan satu payment method secara instalment di mana customer boleh bayar secara […]

CONTINUE READING Apa Itu Split? 3 min read

How to Build Your Custom PC Gaming Malaysia: Step by Step

Most gamers always make sure that they have the best equipment in order for them to have the best gaming experience. Besides buying the ‘best’ computer for gaming, many gamers nowadays opt to build their own gaming computer also known as Custom PC Gaming Malaysia. Yes, you can build your own Gaming PC from scratch! […]

CONTINUE READING How to Build Your Custom PC Gaming Malaysia: Step by Step 7 min read
TOP

Request a call

Search racuntech.com

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)