SIRIM dah mengesahkan ROG PHONE dalam pasaran Oktober ini

author image by Moon | Gaming | 0 Comments | 03 Oct 2018

 

Kepada korang yang dah lama tunggu ROG Phone, SIRIM dah bagi greenlight untuk dijual dalam masa terdekat ni. Betul tak peminat ROG Phone ni dah lama tunggu untuk dijual di Malaysia?

 

 

Dekat China, ROG Phone ni dah dijual dan harganya sekitar RM3600. Apa yang menarik dengan telefon ni adalah dia punya features yang mempunyai Snapdragon 845 dengan kelajuan 2.96 GHz dan 6.0, AMOLED yang mempunyai kelajuan 90 Hz dengan 1ms dan HDR.

ROG Phone dikatakan telefon canggih pertama yang support AD Wifi berdasarkan 60 GHz spektrum dan kelajuan wifi tanpa gangguan peranti lain. Sokongan AD Wifi membantu ROG Phone berfungsi dengan WiGig Dock tanpa wireless. Bukan itu saja, telefon ni juga membolehkan setiap sambungan wifi tu bergerak dengan smooth je.

Agak-agak korang, berapa harga ROG Phone yang akan dijual di Malaysia? RM3000? Kita tunggu dan lihat..

 



Laman Social Kami

Komen Terkini

  • author image
    joker 123 says:
    I do consider all of the ideas you have introduced on your post. They are very convincing and can d...
  • author image
    cat hat says:
    Hey there! Would you mind if I share your blog with my facebook group? There's a lot of people that...
  • author image
    Ara says:
    Hi there! Such a great short article, thanks!...
  • author image
    Kendrick says:
    Can you inform me what system are you utilizing on this internet site?...
  • author image
    chris handrian says:
    ini keluar alpikasi nya kapan apakah masih 2 tahun lagi...
%d bloggers like this: