Blizzard Akan Umumkan Projek Diablo Baru bila tiba masanya

Blizzcon 2018 bakal hadir tidak lama lagi. Sis pasti, ramai peminat Diablo ni tak sabar-sabar tunggu kehadirannya di platform game. Banyak khabar angin yang tersebar mengenai projek Diablo. Pihak projek juga mengatakan yang peminat-peminat Diablo nampaknya tidak sabar dengan keluaran Diablo yang baru. Team projek Diablo juga rasa tidak sabar untuk memberitahu projek ini tapi tunggu bila tiba masanya.



Berdasarkan post di Blizzard forums, mengatakan “good things come to those who wait, but evil things often take longer”. Walaupun Blizzard mungkin tidak bersedia untuk berkongsi semua projeknya, tapi mereka berjanji untuk berkongsi beberapa berita yang berkaitan dengan Diablo.

Korang boleh tengok video bawah ni mengenai projek Diablo;

*Jadi, kita tunggu je la berita seterusnya. Sis akan bagitahu jika berita seterusnya dikeluarkan oleh Blizzard.

 

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.

 

 



[ivory-search id="9662" title="Default Search Form"]

Laman Social Kami

Komen Terkini

%d bloggers like this: