Blizzard Akan Umumkan Projek Diablo Baru bila tiba masanya

Blizzcon 2018 bakal hadir tidak lama lagi. Sis pasti, ramai peminat Diablo ni tak sabar-sabar tunggu kehadirannya di platform game. Banyak khabar angin yang tersebar mengenai projek Diablo. Pihak projek juga mengatakan yang peminat-peminat Diablo nampaknya tidak sabar dengan keluaran Diablo yang baru. Team projek Diablo juga rasa tidak sabar untuk memberitahu projek ini tapi tunggu bila tiba masanya.



Berdasarkan post di Blizzard forums, mengatakan “good things come to those who wait, but evil things often take longer”. Walaupun Blizzard mungkin tidak bersedia untuk berkongsi semua projeknya, tapi mereka berjanji untuk berkongsi beberapa berita yang berkaitan dengan Diablo.

Korang boleh tengok video bawah ni mengenai projek Diablo;

*Jadi, kita tunggu je la berita seterusnya. Sis akan bagitahu jika berita seterusnya dikeluarkan oleh Blizzard.

 

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.

 

 



Laman Social Kami

Komen Terkini

  • author image
    joker 123 says:
    I do consider all of the ideas you have introduced on your post. They are very convincing and can d...
  • author image
    cat hat says:
    Hey there! Would you mind if I share your blog with my facebook group? There's a lot of people that...
  • author image
    Ara says:
    Hi there! Such a great short article, thanks!...
  • author image
    Kendrick says:
    Can you inform me what system are you utilizing on this internet site?...
  • author image
    chris handrian says:
    ini keluar alpikasi nya kapan apakah masih 2 tahun lagi...
%d bloggers like this: