[SAPE POWER?] Intel i3 8100 vs Intel i5 7500

author image by admin | Tips | 0 Comments | 21 Apr 2018

Ha! ramai customer kami bile kami offer i3 8100 je, mesti mereka akan pandang enteng. “eleh! i3 je. Aku banyak duit (aminnn kepada korang supaya kaya) kot bang, aku nak i5!” kata customer di dalam hati.

Yaa betul, abam faham korang mampu & banyak duit (amin dan alhamdulillah!). Tapi…….. yang hairannye mereka minta i5 dan x kesah generasi mana. “i5 7th gen pon dah ok dah..” Kata customer lagi.

Memang betul, tu duit korang tapi abam sebagai seller yang beretika, abam nak beritahu i3 8100 lagi power & lagi MURAH beb dari i5 7400 yang korang minat tu.

Kenapa? Jom tengok video ni

 

Haaaaaaaaaaaaaaaa. so amacam? mane lagi power? owh anyway, kami tengah wat combo i3 8100 kepada sape yang nak upgrade. Ketik SINI

Ade ke kawan korang yang i5 fanboi? Tolong share skek kat dorang. Hehe. Jgn maraaaa gurau je. i5 pon intel gak. kih3 🙂



Komen Terkini

  • author image
    joker 123 says:
    I do consider all of the ideas you have introduced on your post. They are very convincing and can d...
  • author image
    cat hat says:
    Hey there! Would you mind if I share your blog with my facebook group? There's a lot of people that...
  • author image
    Ara says:
    Hi there! Such a great short article, thanks!...
  • author image
    Kendrick says:
    Can you inform me what system are you utilizing on this internet site?...
  • author image
    chris handrian says:
    ini keluar alpikasi nya kapan apakah masih 2 tahun lagi...
%d bloggers like this: