Serious, Sidequest Untuk Cyberpunk 2077 Boleh Mengolah Main Story

Mesti korang tahu CD Projekt Red kan? Dan korang mesti pernah layan game The Witcher 3 kan? Korang jugak mesti tahu tentang Cyberpunk 2077. Buat masa ni, bagi abam lah kan, CD Projekt Red belum pernah lagi menghampakan peminat dan juga pemain game-game mereka. Ramai yang berpendapat yang Sidequest tidak beberapa penting. Tetapi, bagi abam, Sidequest di dalam The Witcher 3 membuatkan lagi game tu sangat lah kaya dengan penceritaan. Dengan Sidequest yang ada, kita lebih mengenali karekter yang ada di dalam game tersebut.

Terbaru, abam dapat tahu yang Sidequest Cyberpunk 2077 akan memberi impak kepada main story game tersebut. Ianya diperkatakan sendiri oleh Miles Tost, CD Projekt Red Level Designer. Dia juga berkata yang Sidequest di dalam Cyberpunk 2077 less-self Contained dan ianya juga boleh menjejaskan jalan cerita yang kritikal.

” Sidequest merupakan satu peluang yang terbaik buat kami untuk menceritakan tentang dunia Cyberpunk kami. Walaupun ianya bukan questline utama, ianya masih lagi berhubung dengan dunia Cyberpunk dan dihuraikan sedikit sebanyak. Sebagai contoh karekter. Jadi, semuanya bercabang dan Sidequest kami mampu menjejaskan main story dalam Cyberpunk 2077

Tak silap abam, info mengatakan yang game Cyberpunk 2077 akan dilancarkan pada tahun 2019, tetapi, tweet yang memberikan hint tersebut, telah pun dibuang. Jadi, buat masa ini, ikut abam, kita tunggu sama-sama ye.



Laman Social Kami

Komen Terkini

  • author image
    joker 123 says:
    I do consider all of the ideas you have introduced on your post. They are very convincing and can d...
  • author image
    cat hat says:
    Hey there! Would you mind if I share your blog with my facebook group? There's a lot of people that...
  • author image
    Ara says:
    Hi there! Such a great short article, thanks!...
  • author image
    Kendrick says:
    Can you inform me what system are you utilizing on this internet site?...
  • author image
    chris handrian says:
    ini keluar alpikasi nya kapan apakah masih 2 tahun lagi...
%d bloggers like this: