Please expect delay in delivery for outside Klang Valley due to COVID-19/Raya Dismiss

Tag: Call of Duty Black Ops 4

Black Ops 5 Adalah CoD 2020, Modern Warfare 4 Ke Mana?

Kalini Black Ops 5 Ada Campaign Tak Macam Black Ops 4 Korang mesti pernah dengar kan pasal Call of Duty akan ada untuk tahun 2020 nanti? So pasal tu, Black Ops 5 lah gamenya dan jangan ingat game ni akan ada Blackout ke apa-apa yang battle royale je. Kalini diconfirmkan Black Ops 5 ada single […]

CONTINUE READING Black Ops 5 Adalah CoD 2020, Modern Warfare 4 Ke Mana? 3 min read

Rampage Gaming Wakil Team Malaysia Dalam Esports!

Rampage Gaming Wakil Team Malaysia Dalam Esports! Rampage Gaming wakil team untuk Malaysia dalam Esports?? Yes gais, dan sebenarnya team ni jugak dikira sangat bagus sampai boleh ke luar negara dan menang. Macam mana? Haa part tu nanti E-jam cerita tapi sekarang ni jom kita kenali siapa dalam team Rampage Gaming yang awesome ni. Siapa […]

CONTINUE READING Rampage Gaming Wakil Team Malaysia Dalam Esports! 3 min read

Battle Royale Call of Duty Free Untuk Bulan April!

Battle Royale Call of Duty Free Untuk Bulan April! Ini bukan prank April Fools ye kengkawan. Sebab tu Activision post 2 April. Yeah! Game yang boleh mencecah RM200 free untuk sebulan! Bukan selalu Activision nak jadi baik camni. Mungkin dia nak kita lupakan kot pasal Activision buang staff tu…Kalau korang nak tau, click saja pada […]

CONTINUE READING Battle Royale Call of Duty Free Untuk Bulan April! 2 min read

Lelaki Ditahan Sebab “Swatting” Kalah Pertaruhan CoD

Lelaki Ditahan Sebab “Swatting” Kalah Pertaruhan CoD Hello there gais, so kali ni E-jam ada berita panas untuk korang haa. So berita ni pasal seorang gamer yang ditahan oleh police kerana kesalahan yang dia buat adalah sangat besar sampai membawa maut kepada orang lain. Lelaki ni telah ditahan dan dipenjarakan selama 20 tahun di penjara […]

CONTINUE READING Lelaki Ditahan Sebab “Swatting” Kalah Pertaruhan CoD 3 min read

Call of Duty Mobile! Bukan Battle Royale?

Activision dan (sapa lagi kalau bukan) Tencent bergabung untuk membawa Call of Duty ke Android dan iOS. Ianya game free-to-play berdasarkan siri Black Ops dan Modern Warfare. Apa yang lagi bagus ialah: Ia bukan Battle Royale?! Hooray! Ianya akan diberi kepada Timi Studio milik Tencent untuk develop. Activision juga berjanji untuk membawa mode multiplayer competitive […]

CONTINUE READING Call of Duty Mobile! Bukan Battle Royale? 1 min read

Map Baru Blackout Mungkin Keluar Melalui Mystery Item?

Baru-baru ni dah ada banyak teaser yang keluar dalam map Blackout ni yang menarik minat beberapa player yang sangat prihatin. Teaser ni tak melibatkan pokok musim luruh dan yacht “Hijacked” yang ada di tepi pantai. Dengan adanya game baru Apex Legends, Blackout pun kena lah buat perubahan sikit so players pun suka nak main kan? […]

CONTINUE READING Map Baru Blackout Mungkin Keluar Melalui Mystery Item? 2 min read

Request a call

Search racuntech.com

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

AIDILADHA2020

Get RM50 on your PC Package purchase with Coupon Code above. Limited time only. Checkout now!