Strategy

4 Pemain PRO PUBG Kena Banned Selama 3 Tahun?! Siapa tu???




Korang ingat lagi tak sebelum ni sis ada bagitahu lebih kurang 10 orang pemain pro PUBG kena banned sebab menggunakan ‘Hack’ kan? Ha, sekarang ni lepas siasatan dibuat oleh team PUBG Esport, mereka telah mendapati bahawa ada 4 pemain pro PUBG akan di ban selama 3 tahun dari menyertai competition PUBG Esport. 4 pemain yang kena banned tu adalah Christian “Cuhris” Narvaez, Liam “Liammm” Tran, Tyler “DevowR” Sti dan Mark “Tefl0n” Formaro.

Pemain pro yang kena banned ni tak boleh join eSport games bermula pada 31 Disember dan ianya akan berakhir pada tahun 2021, selama tiga tahun. Pengumuman ini dibuat oleh PUBG Esport pada 31 Disember 2018 lalu. Mesti sakit kan kena banned selama 3 tahun. Ramai yang terkejut, mana tak nya semua pemain pro dan kena banned dari join segala tournament. Masak beb!

Tapi, agak-agak kan yang pemain yang kena banned seperti TEXQS, Hoffmann88, Sezk0 dan lain-lain tu macam mana pula eh? Adakah pihak PUBG akan tarik balik ban tersebut? Atau dikeluarkan dari team? hmm

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.



Join the conversation

Request a call

TOP

Search racuntech.com

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist! VIEW WISHLIST