pc
Posted in

AMD RX 570 dan RX 580 jadi murah apabila RX 590 keluar? Wah!!

Posted in



Well, awal bulan lalu, AMD telah menggegarkan Nvidia GTX 1060 dengan mengeluarkan Radeon X590 dengan harga yang lebih berpatutan dan performance yang padat. Harganya tidak jauh beza dengan RX 570 dan RX 580 yang mana kalau korang tambah sikit duit dah boleh dapat RX 590. Graphic card ini sangat sesuai untuk game resolusi 1080p.

Selain itu, ia mempunyai performance yang power gila sebab kad ini boleh konsisten 60 frames per second pada 1080p resolusi. Dan yang paling best boleh di pair dengan monitor Freesync.

Bukan tu je, AMD tawarkan game percuma untuk RX 590. So, kalau korang beli RX 590 ni, korang boleh dapat game percuma dan pilih 2 game daripada 3 game iaitu The Divison 2, Devil May Cry 5 dan Resident Evil 2. Ketiga-tiga game ini akan keluar pada 2019. So, korang akan dapat key untuk access pada tahun hadapan.

Harga untuk kad ini adalah RM1499 dan kalau korang nak Racuntech ada jual. CALL JE TEAM RACUN.

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.



Join the conversation

Request a call

TOP

Search racuntech.com

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist!