Racuntech Penang is currently close due to renovation until 1st September 2021. Dismiss
PlayStation 4

Konami kini tawarkan PES 2019 secara PERCUMA! Wah!!



 

Korang! Ini satu berita baik. Game PERCUMA lagi. Ni yang sis suka ni! HAHA

Sis dapat tahu yang Konami nak keluarkan versi Lite PES 2019. Tapi yang lagi bestnya, Konami telah membuat pengumuman bahawa Lite PES 2019 ini akan diberikan secara PERCUMA dan ia dilengkapi dengan game mode seperti PES League mode, offline exhibition matches, skill training dan juga myClub.

Mesti korang dah bosan kan dengan nama team yang tersedia ada dan of course nak tukar kan? Korang tak payah risau dah sebab PES 2019 ni ada setting untuk tukar nama team yang sedia ada tanpa create baru. Edit mode yang ditambah dalam Lite Version untuk membolehkan korang build team, stadium dan team kits.

Oh ya, PES 2019 available di PlayStation 4, PC, dan Xbox One. Dan, game ini dah boleh di download sekarang yang boleh didapati di Steam Store. Apa korang tunggu lagi guys?

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.



Join the conversation

Request a call

TOP

SHOPPING BAG 0

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.