Tag: Racun Tech

Posted in
Posted in

The Latest Gaming PC Promotion You Shouldn’t Miss

Gamers are now more demanding to have the ultimate gaming experience because gaming PC is where they spend loads of time on. Having the best possible gaming set-up is every die-hard gaming enthusiast out there.  If you take gaming seriously, you should know that it does affect your performance during your battles online. Surely you…

CONTINUE READING The Latest Gaming PC Promotion You Shouldn’t Miss 9 min read
Posted in

Cara Membuat Instalment Maybank Di RacunTech.com

Alamak, duit tak cukup untuk membuat full payment? Jangan risau! Ada alternatif lain untuk korang masih dapat membuat pembayaran untuk sesuatu item/PC. Macam mana? Caranya adalah dengan menggunakan instalment Maybank. Samada korang tahu atau tidak tahu, jangan risau, kita akan walk-through process ini bersama-sama dalam blog kali ini. Pilih Item Pilihan Sudah semestinya, korang perlu…

CONTINUE READING Cara Membuat Instalment Maybank Di RacunTech.com 4 min read
Posted in
Posted in

Proses Order Dalam Racun Tech

Customer Racun Tech mungkin ada tertanya macam mana order mereka diproses dalam Racun Tech selepas pembayaran. Okay, blog ini bertujuan untuk kita mengetahui macam mana proses order customer berlangsung dalam Racun Tech. Sebelum tu, customer mesti tertanya juga, macam mana nak dapatkan status PC atau barang yang telah di order tu? Jangan risau, Racun Tech…

CONTINUE READING Proses Order Dalam Racun Tech 7 min read
Posted in

Apa Itu Split?

Sedang mencuci mata, kemudian terasa nak beli sesuatu product dalam website Racun Tech, korang pun nak proceed dengan payment. Tapi tak pernah dengar pulak tentang payment method yang bernama “Split” ni. So, Split ini macam mana sebenarnya? Nak Bayar? Gunalah Split! Split ini merupakan satu payment method secara instalment di mana customer boleh bayar secara…

CONTINUE READING Apa Itu Split? 3 min read

Event Ducky Capture The Essence of Typing: Keyboard Baru Diperkenalkan

Ducky mengutamakan kepuasan pengguna Keyboard Ducky dilengkapi dengan lampu RGB yang boleh diubah-ubah berserta dengan switch Cherry MX manakala key caps pula diperbuat dari bahan jenis PBT. Gabungan komponen-komponen yang dipilih oleh Ducky menjadikan keyboard adalah antara pilihan ramai gamers. Secara tidak langsung, ini membuktikan yang mereka mengutamakan dalam memenuhi kepuasan pengguna sehinggakan Tfue (Turner…

CONTINUE READING Event Ducky Capture The Essence of Typing: Keyboard Baru Diperkenalkan 2 min read

ESPORTS The Rise Of The New King Event!

ESPORTS The Rise of The King hasil gabungan MSI dan Discovery Channel! MSI, salah satu leading brand yang membawa pengalaman yang menarik bagi gamers, kini mensasarkan untuk menaikkan komuniti dan industri Esports. Dengan Discovery Channel, mereka telah membuat sebuah partnership dengan MSI untuk produk terbaru iaitu PS63 Modern laptop dan sekaligus melancarkan ESPORTS: The Rise…

CONTINUE READING ESPORTS The Rise Of The New King Event! 3 min read

Request a call

TOP

SHOPPING BAG 0

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.