Category: Controller PC Gaming

Event Ducky Capture The Essence of Typing: Keyboard Baru Diperkenalkan

Ducky mengutamakan kepuasan pengguna Keyboard Ducky dilengkapi dengan lampu RGB yang boleh diubah-ubah berserta dengan switch Cherry MX manakala key caps pula diperbuat dari bahan jenis PBT. Gabungan komponen-komponen yang dipilih oleh Ducky menjadikan keyboard adalah antara pilihan ramai gamers. Secara tidak langsung, ini membuktikan yang mereka mengutamakan dalam memenuhi kepuasan pengguna sehinggakan Tfue (Turner […]

CONTINUE READING Event Ducky Capture The Essence of Typing: Keyboard Baru Diperkenalkan 2 min read

DLC Assassin’s Creed Odyssey : Legacy of the First Blade bakal dikeluarkan pada minggu depan?!

Tarikh keluar bagi DLC Assassin’s Creed Odyssey : Legacy of the First Blade telah disahkan oleh Ubisoft! Hi Guys! Hari ni sis nak cerita lagi pasal game Assasin’s Creed ni. So, diaorang kat Ubisoft dah umumkan tarikh episod pertama bagi DLC Assassin’s Creed Odyssey, dengan tajuk Legacy of the First Blade yang akan keluar lagi 5 […]

CONTINUE READING DLC Assassin’s Creed Odyssey : Legacy of the First Blade bakal dikeluarkan pada minggu depan?! 2 min read

Controller untuk PC Gaming yang paling terbaik!

Biasanya kita hanya tahu pilih yang terbaik untuk mouse dan keyboard je untuk PC gaming. Tapi ada lagi tau yang boleh dipakai untuk main di PC gaming. Tahu tak apa? Of course lah CONTROLLER. Ada permainan yang sebenarnya lagi sesuai dimainkan dengan controller. Kini, makin banyak permainan di konsol yang sedang dibina untuk adakan ke […]

CONTINUE READING Controller untuk PC Gaming yang paling terbaik! 5 min read

Request a call

TOP

Search racuntech.com

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist! VIEW WISHLIST