Category: RPG

Lady Gaga Dalam Cyberpunk 2077?!

Cyberpunk 2077 merupakan tribute terbaik bagi sub-genre science fiction tersebut. Ia menggambarkan sebuah future yang mempunyai kenderaan terbang, pistol laser dan rambut neon pink mohawk. Artis mana lagi yang sesuai untuk game ini selain penyanyi terkenal dengan pakaiannya yang unik dan lain daripada yang lain. Topinya yang penuh dengan personaliti. Siapa lagi kalau bukan Lady…

CONTINUE READING Lady Gaga Dalam Cyberpunk 2077?! 1 min read

Game Lama Yang Abam Nak Sangat Di Remake Untuk PlayStation!

Hai korang, so, dah lama sebenarnya abam tak bercerita dan sampaikan berita-berita untuk korang pembaca setia website RacunTech ni. Biasalah ada kekangan masa sedikit. Untuk hari ni, abam tak nak la cerita tentang berita semasa yang berlaku dalam dunia gaming dan juga tech. Yang itu, kawan abam akan sampaikan. Cuma, hari ini, abam nak bersembang sikit dengan korang akan game-game yang lama, dari zaman kecik korang yang korang rasa patut di lakukan remake.  Untuk artikel kali ini, ianya berlandaskan dari Resident Evil 2 Remake sebenarnya, sebab abam tengok, selepas Capcom remake game Resident Evil 2 tu, fuhh, it’s a big hit dalam industri gaming lagi-lagi untuk Capcom yang berjaya mengembalikan nostalgia para gamers semasa zaman PlayStation 1 dulu. Artikel kali ini merupakan pandangan abam dan juga game yang abam nak sangat sangat sangat di remake. Haaa, tak perlu nak berceloteh panjang, jom kita tengok game apa yang abam nak di remake (kalau boleh la ye) dan untuk kali ini, abam buat untuk versi PlayStation je lah.

CONTINUE READING Game Lama Yang Abam Nak Sangat Di Remake Untuk PlayStation! 5 min read

China dah tarik balik video games yang dibanned di China??

ChinaNumbaWan dah kembali guys! Sebelum ni kan sis ada cerita yang negara China ada banned beberapa video games termasuklah Fornite, PUBG, League of Legends dan banyak lagi. Tapi sekarang China dah lepaskan beberapa video games untuk dimainkan semula, cuma tu lah game apa yang China lepaskan tu? Tencent cuba untuk kenal pasti dan sentiasa mengikuti berita…

CONTINUE READING China dah tarik balik video games yang dibanned di China?? 1 min read

MIA ONLINE dah boleh Install dekat MOBILE!!

Well, sebelum ini sis ada post mengenai Soft Launch dan Hard Launch Mia Online Games kan? Kini, tiba masanya untuk mainkan game ini. Yeay! By the way korang, MIA ONLINE dah boleh install dekat Play Store sekarang! Ajak juga kawan-kawan korang dan mulakan Epic journey yang sangat best. MIA ONLINE BETA akan release pada 14…

CONTINUE READING MIA ONLINE dah boleh Install dekat MOBILE!! 2 min read

DLC Assassin’s Creed Odyssey : Legacy of the First Blade bakal dikeluarkan pada minggu depan?!

Tarikh keluar bagi DLC Assassin’s Creed Odyssey : Legacy of the First Blade telah disahkan oleh Ubisoft! Hi Guys! Hari ni sis nak cerita lagi pasal game Assasin’s Creed ni. So, diaorang kat Ubisoft dah umumkan tarikh episod pertama bagi DLC Assassin’s Creed Odyssey, dengan tajuk Legacy of the First Blade yang akan keluar lagi 5…

CONTINUE READING DLC Assassin’s Creed Odyssey : Legacy of the First Blade bakal dikeluarkan pada minggu depan?! 2 min read

Request a call

TOP

SHOPPING BAG 0

Wishlist

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.