Category: Celebrity

Ninja kena hack di Instagram!

Ninja tiba-tiba ingin bagi Iphone sedangkan dia ditaja oleh Samsung? Hmm suspicious… Baru sahaja tadi, account official Tyler “Ninja” Blevins dah kena hack oleh individu yang tidak dikenali! Kita tidak pasti macam mana Ninja boleh kena hack tetapi di Instagram dia telah dinyatakan dia akan memberi 1000 Iphone XS secara percuma, termasuk dengan Vbuck (duit…

CONTINUE READING Ninja kena hack di Instagram! 2 min read

Syafiq Kyle Kena Racun Daripada Racun Tech?!

Syafiq Kyle Kena Racun Daripada Racun Tech?! Syafiq Kyle kena racun dah dengan Racun Tech? Dia okay ke tak tu!? Haa jangan risau gais, korang pun tau kitaorang ni Racun Tech macam mana kan? Kepada korang yang mungkin tak kenal. Syafiq Kyle adalah seorang pelakon dan paling latest adalah lakonannya dalam cerita Nur 2 iaitu…

CONTINUE READING Syafiq Kyle Kena Racun Daripada Racun Tech?! 4 min read

Lady Gaga Dalam Cyberpunk 2077?!

Cyberpunk 2077 merupakan tribute terbaik bagi sub-genre science fiction tersebut. Ia menggambarkan sebuah future yang mempunyai kenderaan terbang, pistol laser dan rambut neon pink mohawk. Artis mana lagi yang sesuai untuk game ini selain penyanyi terkenal dengan pakaiannya yang unik dan lain daripada yang lain. Topinya yang penuh dengan personaliti. Siapa lagi kalau bukan Lady…

CONTINUE READING Lady Gaga Dalam Cyberpunk 2077?! 1 min read

Map Fortnite Bersama Weezer?!

Terdapat mode baru dalam game Fortnite. Pemain boleh hasilkan map tersendiri dan share kepada semua orang. Tambahan pula, band Amerika “Weezer” turut serta dalam mode tersebut. Dengan ini, mereka telah menghasilkan “Weezer World.” Ia adalah map yang bertemakan perkara iconic band tersebut seperti logo “W” pada sebuah gunung berwarna ungu dan ruangan konsert. Ini bukan…

CONTINUE READING Map Fortnite Bersama Weezer?! 2 min read

Request a call

TOP

SHOPPING BAG 0

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.