Category: Xbox

PS5 Reveal: Kenapa Sony Randomly Reveal Pasal PS5

PS5 Reveal: Kenapa Sony Randomly Terus Reveal Pasal PS5 Dekat Social Media?? Korang mesti banyak kali dengar pasal spec pasal PS5 kan? Biasanya untuk console, diorang akan reveal bila betul-betul nak keluarkan console tu. Takpun diorang akan bagi reveal dekat conference yang akan dibuat bila ada event mana-mana. Tapi kenapa sekarang ni banyak sangat reveal […]

CONTINUE READING PS5 Reveal: Kenapa Sony Randomly Reveal Pasal PS5 3 min read

Peminat Halo Hantar Terlalu Banyak Pizza Kepada Developer

Para peminat Halo sangat berterima kasih kepada 343 Industries. Sehinggakan mereka menghantar pizza kepada mereka. Ianya sebagai tanda penghargaan daripada mereka. Namun, terlampau banyak pizza tak bagus untuk anda. Perkara yang sama boleh dikatakan kepada mereka. Sejurus pengumuman mengesahkan Halo: Master Chief Collection untuk PC, fans jadi gile-gile. Sehinggakan salah seorang peminat mengatakan “akan belikan […]

CONTINUE READING Peminat Halo Hantar Terlalu Banyak Pizza Kepada Developer 2 min read

Semua Game Halo Datang Ke PC

Selepas khabar angin tentang konsol Xbox One tanpa CD berterbangan di udara, tambah lagi satu pulak. Microsoft telah confirm minggu depan ada “berita menarik” untuk Halo: The Master Chief Collection. Mereka akan reveal pada program bulanan Inside Xbox mereka. Kepastian tentang game collection tersebut akan datang ke PC masih tidak boleh guarantee. Namun berdasarkan sebuah […]

CONTINUE READING Semua Game Halo Datang Ke PC 2 min read

Xbox Maverick: Konsol Tanpa CD?

Khabar angin ini dimulakan daripada artikel di Thurrott.com oleh Brad Sams. Dia mengatakan tentang projek ‘Xbox Maverick’, keluaran Xbox terbaru yang tidak menggunakan apa-apa disc. Berdasarkan berkembangan daripada artikel itu, projek itu telah dimanakan sebagai ‘Xbox One S All Digital Edition’. Berdasarkan WindowsCentral.com, Microsoft akan mula menerima preorders pada pertengahan bulan April 2019. Keluaran umumnya […]

CONTINUE READING Xbox Maverick: Konsol Tanpa CD? 2 min read

Akhirnya Jack Black Main Game!

Akhirnya! Setelah 11 video yang di upload, takda satu pun yang main game (tapi satu je yang dia pergi arcade dan main satu mesin arcade tu tapi tak dikira okay XD), tapi baru-baru ni satu video baru oleh bekas rock star Jack Black menunjukkan dia main satu game. Game apa yang dimain buat kali pertama […]

CONTINUE READING Akhirnya Jack Black Main Game! 2 min read

Bully 2 Confirmed??

Huyo! Betul ke ni?? Haa sebenarnya E-jam pun tak pasti sebab, ramai yang masih berdebat pasal adanya sequek kepada game Bully ni. Tapi ada satu benda terjadi yang membuatkan debat Bully ni dalam development bangkit semula. Apa dia?? Okay so, mula-mula dia macam ni, bila dah keluar game Bully pertama untuk Playstation, ramai yang nakkan […]

CONTINUE READING Bully 2 Confirmed?? 1 min read

Request a call

Search racuntech.com

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)