Category: Nvidia

RTX 2060 VS GTX 1660 Ti

Dengan keluaran Graphics Card yang baru iaitu GTX 1660 TTi, ramai masih keliru tentang performancenya. GPU baru maksudnya lagi power la kan? Tapi kenapa orang kata RTX 2060 masih lagi laju? Sedangkan GPU tu dah keluar lagi awal. RTX vs GTX GTX adalah dikira GPU basic bagi sesuatu GPU. High quality 3D rendering on the […]

CONTINUE READING RTX 2060 VS GTX 1660 Ti 2 min read
Posted in
Posted in

Graphic Card Terbaik Untuk Anda

Kalau korang ingin beli PC custom tapi taknak pening-pening, datang je Racun Tech. Aku guarantee kami ada PC yang sesuai untuk anda. Namun sesetengah tahu setakat beli pastu guna je. Tak dapat pun peluang nak berkenalan dengan PC baru mereka. Lagi-lagi bila beli PC, mesti asyik sembang pasal ‘gerafiks kart’. Ape bendenya tu? So untuk […]

CONTINUE READING Graphic Card Terbaik Untuk Anda 2 min read
Posted in
Posted in

GTX Baru Pada 2019

Kalo korang datang Racun Tech sekarang untuk beli PC, graphics card yang akan korang nampak ialah RTX. Sebab kat sini, kitta mengutamakan performance sebelum harga. Better beli PC mahal yang boleh buat semua benda daripada beli yang murah-murah pastu koyak sebab lag. GTX ada je tapi memang disarankan pakai RTX sebab high quality, high performance […]

CONTINUE READING GTX Baru Pada 2019 1 min read

Request a call

TOP
Arrow Chevron

SHOPPING BAG 0

ACCOUNT
Wishlist
Wishlist
Login
Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.