Category: Deal

Mulakan Gaming Dengan PC RM1999!

Dah bersedia ke belom untuk bulan Mac? Banyak game akan keluar tak lama lagi. Game yang dah lama ditunggu-tunggu, Devil May Cry 5 keluar hari ni! Nak lebih hardcore? Daripada pencipta game Dark Souls, Sekiro: Shadows Die Twice adalah siri terbaru mereka yang mempunyai tema Jepun zaman samurai. Game baru, hardware nak kene baru betul…

CONTINUE READING Mulakan Gaming Dengan PC RM1999! 2 min read

Promosi Bulan Mac di RACUN TECH!

Bulan baru, azam baru. Azam baru, PC baru. Harini aku cerita sikit apa yang korang perlu tahu sekarang. Yang pertama Anthem dah keluar, bila lagi nak main? Apex Legends pun tengah hangat sekarang. PC korang tu mampu tak nak main game power-power ni? Nampak gayanya kena la beli PC la kan. Takpe=takpe. Racun Tech ada…

CONTINUE READING Promosi Bulan Mac di RACUN TECH! 6 min read

Request a call

TOP

SHOPPING BAG 0

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.